Wie we zijn

Geert Robberechts

Is sinds 2000 als consultant betrokken bij erfgoedprojecten in België, Frankrijk en India. Hij werd in 2013 directeur van het India House Leuven, een samenwerkingsplatform tussen stad Leuven, KU Leuven en VOKA Vlaams-Brabant, om de contacten tussen Vlaanderen/België en India te faciliteren.


Sinds twee decennia leidt Patricia Schoolmeesters de dienst Economie & Handel van de Stad Leuven, waarbij ze een resem regionale en Europese projecten op poten zetten (bijv. Leuven MindGate, ELAT, …). Ze stond aan de wieg van India House Leuven, met een specifieke aandacht voor de Indiase Smart Cities Mission. Hiervan is de recente MoU Leuven-NDMC (New Delhi Municipal Council) een direct gevolg.

Patricia Schoolmeesters

Peter van Biesbroeck

Na een lange carrière als verkoopsdirecteur België en lid van het Uitvoerend Comité van AB Inbev, de grootste brouwer ter wereld, werd Peter Van Biesbroeck de algemeen directeur van VOKA Vlaams-Brabant. Hij is tevens lid van de Raad van Bestuur van BICCI, de Belgian-Indian Chamber of Commerce & Industry.


In zijn rijke carrière als econoom en consultant, bekleedde Girish Bhagat leidende posities bij o.m. Ahterstone Capital Ltd, HSBC Bank, HDFC Securities, Unit Trust of India (UTI) en is momenteel CEO bij IndiaNivesh Invest (Mumbai). Hij heeft een jarenlange ervaring m.b.t. Indiase marktintroducties voor Europese bedrijven, meer bepaald vanuit Italië.

Girish Bhagat