Wat doen we voor u

Door het leveren van een kwaliteitsvolle full service, die advies, opleiding en begeleiding integreert, slagen wij erin organisaties op een duurzame manier te ondersteunen in hun intrede en ontwikkeling in zowel de Belgische als de Indiase markt.

Hoe doen we dit

Markt Onderzoek

U wil een nieuwe markt exploreren. Dan leveren wij u een macro-economische marktstudie over de toepasselijke marktsegmenten en hun distributiekanalen. We helpen de marketing mogelijkheden van uw product op zowel de Indiase als de Belgische markt kennen. We analyseren voor u de marktstructuren en bepalen mee de noodzakelijke voorwaarden (logistiek/financieel) die u nodig zal hebben om deze nieuwe markt te penetreren. We kunnen u eveneens een studie aanleveren van de potentiële concurrenten en potentiële partners binnen een bepaalde regio in India of in België.


We leveren aanbevelingen voor de positionering van uw product (kanalen en prijszetting). We berekenen het benodige investeringskapitaal. De Indische en Belgische markt hebben een total andere regelgeving (taxatie, accijnzen, ..) op vlak van ondernemen ook daar maken wij u graag wegwijs in. We geven aanbevelingen over de wijze waarop u best de markt betreedt (directe intrede, joint Ventures of overnames). We leveren informatie over mogelijke juridische organisatiestructuren. We kunnen u een volledig business plan met financiëel / cash flow plan voorstellen.

Business Plan en Budgetten

Profileren van potentiële klanten en partners

We maken deel uit van een belangrijk netwerk zowel in India als in België. Deze netwerken kunnen u informeel of formeel introduceren in handelsnetwerken.We bepalen mee voor u mogelijke distributiepartners, verkooppartners, B2B partners en mogelijke institutionele klanten/partners. Joint Venture partners en/of mogelijke overname mogelijkheden.


Ons lokaal netwerk juridisch advies verstrekken over de verschillende wijzen om de markt te betreden. We kunnen u ondersteunen bij het voeren van onderhandelingen op alle mogelijke niveaus. We kunnen voor uw bedrijf een Indias/Beligisch bijhuis oprichten inclusief alle operationele en juridische noden en verplichtingen. We bieden ondersteuning in het selecteren van een lokale site, aantrekken en aanwerven van personeel etc. We kunnen voor uw marketingplan een strategie voorstellen, voorstellen doen voor deelname aan beurzen een productpresentaties.

Voor intrede onderzoek


India Project Implementatie

We kunnen zowel uw projectmanagment als het management van uw project opnemen. We kunnen uw bedrijf bijstaan met het plannen van een strategie om uw klantenbestand uit te breiden en uw bedrijf te laten groeien. We kunnen u bijstaan om uw aankoop en uw productielijnen te optimaliseren. Inclusief het opstellen van een begroting, opvolging van de begroting en externe bank financiering. Ondersteuning bieden bij de aanvraag van lokale certificaten, aanvragen van intellectuele eigendom, het verzekeren van de benodigde wettelijke verplichtingen en regels.


We kunnen B2B en B2C distributiekanalen definiëren voor uw bedrijf. We kunnen een netwerk/relatie opbouwen met de verschillende stakeholders, een netwerk met institutionele klanten, het zoeken van zowel publieke als private partners. Gedurende de implementatie kunnen we u juridisch/wettelijk vertegenwoordigen en we bieden u een continue opvolging en monitoring aan

Ondersteuning na markt implementatie