2CIB werd op 7 november 2007 erkend door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen als dienstverlener voor de KMO portefeuille, binnen de pijler Advies.

Met registratienummer: DV.A223017.

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Het is een maatregel waardoor u – als ondernemer – financiële steun krijgt wanneer u gebruik maakt van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Concreet zijn dat adviesdiensten zoals het opstellen van een businessplan voor uw bedrijf, marktstudies en ook de analyse van buitenlandse opportuniteiten.

Een substantieel deel van onze dienstverlening valt onder te subsidiëren diensten waardoor uw factuur aanzienlijk kan worden verminderd. Kleine ondernemingen kunnen jaarlijks 10.000 euro uitsparen met de KMO-portefeuille. Bij middelgrote ondernemingen loopt het bedrag op tot 15.000 euro. Wenst u meer informatie over wat 2CIB in het kader van de KMO-portefeuille voor uw onderneming kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons!